Waardengedreven groei

Van ambitie naar werkgeluk

We leven in een tijd waarin nagenoeg elke dag iets onverwachts gebeurt. Als je er niet voor zorgt dat je zelf de stabiele factor bent, loop je kans om verdwaald te raken in het oerwoud van indrukken dat dagelijks op je afkomt. De vertwijfeling die dan kan toeslaan leidt tot verstarring, verbazing, boosheid en uiteindelijk stilstand. Terwijl je juist iets moois van je leven wilt maken. Je kunt er iets aan doen door jouw mentale stabiliteit te versterken.

 

Werken aan mentale stabiliteit begint bij het in kaart te brengen wat je waard bent. Met andere woorden: ontdekken wat jouw drijfveren (of waarden) zijn. Drijfveren krijg je bij je geboorte en draag je altijd met je mee. Ze zijn voor jou zo vanzelfsprekend dat je nauwelijks weet dat ze bestaan, laat staan hoe je ze beter kunt gebruiken.

 

Door te ontdekken wat jouw drijfveren zijn en hoe je ze beter voor jou kunt laten werken, ga je op een andere manier naar situaties kijken. Je legt meer de nadruk op wat wel mogelijk is en accepteert sneller de dingen waar je geen invloed op hebt. Of kiest er weloverwogen voor om een andere weg in te slaan.

 

 

Het resultaat is dat je in staat bent om zelfstandig een koers te bepalen waarbij jij kunt excelleren en jouw kwaliteiten optimaal inzet. Deze manier van werken zorgt dat je op evenwichtige wijze uitvoering geeft aan jouw ambitie. Een ambitie die uiteindelijk ook bijdraagt aan jouw geluk.


Endorfi Training & Advies

Harrie van Dijk

info@endorfi.nl

06 549 85 684